Εύβοια Φωτιά : Φωτιά Εύβοια: Προς εκκένωση Καματριάδες, Γαλατσάδες ... : Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες.

Εύβοια Φωτιά : Φωτιά Εύβοια: Προς εκκένωση Καματριάδες, Γαλατσάδες ... : Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες.. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου.

Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια.

Εύβοια: Φωτιά ξέσπασε στους Ραπταίους [εικόνες & βίντεο ...
Εύβοια: Φωτιά ξέσπασε στους Ραπταίους [εικόνες & βίντεο ... from www.iefimerida.gr
Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία.

Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια.

Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια.

Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018).

Εύβοια φωτιά: Στις φλόγες η Αγία Άννα
Εύβοια φωτιά: Στις φλόγες η Αγία Άννα from evianews.com
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια:

Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018).

Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη!

Φωτιά στην Εύβοια: «Καιγόμαστε, μας έχουν αφήσει στο έλεος ...
Φωτιά στην Εύβοια: «Καιγόμαστε, μας έχουν αφήσει στο έλεος ... from www.ieidiseis.gr
Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια.

Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook